Skip to content Skip to footer
primamed laboratorij

Cjelokupan, brz i pouzdan pregled stanja vašeg organizma.

U našem specijalističkom medicinsko-biokemijskom laboratoriju možete obaviti rutinske hematološke pretrage; velik broj različitih općih biokemijskih pretraga.; specijalne pretrage (hormoni, tumorski biljezi, specijalni proteini, vitamini i minerali); imunološke (različita antitijela u autoimunim bolestima, velik broj alergena) i opće koagulacijske pretrage te serološke pretrage. Dostupni su i testovi na COVID-19 infekcije.

Advanced,Medical,Science,Laboratory:,Medical,Scientist,Working,On,Personal,Computer
Test,Tubes,With,Blood,For,Automatic,Biochemical,Analyzer.,Medical,Lab
primamed liječnici specijalisti

Stručni tim

Primamedov stručni kolegij sastavljen je od vrhunskih liječnika i specijalista, ponajboljih u ovom dijelu Europe, a surađujemo i s vrhunskim specijalistima iz najboljih svjetskih bolnica 

Sanja Škorvaga, mag.med.biochem.

Specijalista medicinske biokemije

Matea Sertić, bacc.med.lab.diag.

Inženjer medicinsko-laboratorijske dijagnostike

Nikolina Cvek, bacc.med.lab.diagn.

Inženjer medicinsko-laboratorijske dijagnostike
Primamed LABORATORIJ

Sve Vaše laboratorijske pretrage
na jednom mjestu_

Specijalna bolnica Primamed

Pregled pretraga koje nudi Primamed Laboratorij:

Odaberite željenu Uslugu ili Centralno naručivanje
(automatski će Vam se izraditi Primamed Profil)
0
 characters

Obavio sam sistematski pregled prvi put u bolnici Primamed. Po ulasku u bolnicu sam zaprimljen i bez čekanja započeo pretrage. Po završetku prve pretrage odmah sam započeo sa drugim pretragama i tako sve do pregleda kod doktora Hanževačkog. Doktor je bio detaljan u ispitivanju i objašnjavaju rezultata nalaza. Odgovorio je na svako moje pitanje, razgovarali smo više od pola sata. Medicinsko osoblje je izuzetno ljubazno i pristupačno, a posebice glavna sestra Kornelija koja je tu za svakog pacijenta. Svaka preporuka.

Alan

Primamed pacijent

Obavljen sistematski pregled, svi pregledi kao po traci.
Osoblje iznimno ljubazno. Interijer predivan, pomaze mentalno da nemas osjecaj da si u “bolnici” 🙂
Doktorice specijalistice bile su iznimno ljubazne i posvećene tijekom svakog pregleda, govore jezikom kojeg svatko razumije te se ne razmecu latinskim frazama.
Svaka preporuka!

Sonja

Primamed pacijent

Naručila sam se na kompletni ginekološki pregled kod doktorice Dejane Lučić. Doktorica je jako profesionalna, stručna i ljubazna. Na sva moja pitanja doktorica mi je sve detaljno objasnila. Kod doktorice Lamot bila sam naručena na ultrazuk dojki. Vrlo stručno i ljudski odrađeno s obzirom na strah koji imam od doktora općenito. Moram naglasiti da sam sve to obavila uz osmijeh jer se za mene pobrinula glavna sestra bolnice gospođa Kornelija Erdelja. Toliko me opustila i nasmijala da nisam uopće imala osjećaj da sam u bolnici. Sve pohvale!

Mia

Primamed pacijent

Imala sam pretragu zbog poremecaja spavanja. Vrlo ugodno iznenadena cistocom, lijepim i ugodnim ambijentom i prije svega ljubaznoscu sestre Kristine. Od same narudzbe, pa do kontakta lijecnika koji je pojasnio prvi nalaz, i danas isti princip konzultacija. Nalaz dodatno dolazi na mail.Vrlo jednostavna i laka komunikacija. Sve pohvale osoblju i bolnici. Hvala vam.

Larisa Levak

Primamed pacijent

Odlična bolnica s vrhunskim stručnjacima. Od prijema do odjave na raspolaganju su za sva pitanja. Pristup je omogućen i osobama s invaliditetom, postoji lift na ulazu odmah uz stepenice. U vrijeme kada ste dogovoreni za pregled, tada pregled i je, nema čekanja. Preporuka za sistematski

Dijana Beganović

Primamed pacijent

Nakon dvomjesečnog pogresnog liječenja u Austriji, došli smo za Božićne blagdane u Zg i podsjetili polikliniku Primamed. Kroz dva dana je ustanovljeno šta je sa djetetom i na koji ga način treba liječiti, što se pokazalo i ispravnim nakon par dana.
Veliko hvala čitavom osoblju na profesionalnosti i usluzi, a posebno osoblju na šalteru, te dr. Dora Madiraca Glasnovic, i posebno dr. Gzim Redžepi.
Hvala 🙏

Pavo Nikić

Primamed pacijent

Odlična specijalna bolnica Primamed, bila sam kod njih prvi put na sistematskom pregledu. Usluga na visokom nivou. Nema čekanja. Vađenje krvi bezbolno, ginekologica fantastična sve objasni. Odradila ultrazvuke i detaljni i odlični doktori koji sve objasne, i odgovaraju na pitanja što god vas zanima. Moderno uređenje. Djelatnici preljubazni, strpljivi i nasmijani! Što je još lijepa gesta posluže vas kavom/čajem da se osjećate ugodno i na momente zaboravite da ste u bolnici. Sve preporuke!

Ivana

Primamed pacijent