01 4242 430info@primamed.hr

Primamed psihijatrija

Mentalno zdravlje neizostavna je sastavnica općeg zdravlja, a samim time i preduvjet kvalitete života.
U suvremenom svijetu punom izazova i stresnih događaja poput pandemije COVID-19, potresa, nesigurnosti i neizvjesnosti, mentalno zdravlje lako postaje ugroženo.

Neke se osobe lakše nose s navedenim izazovima, a neke teže.
Ukoliko se osoba ne može nositi s izazovima, može doći do destabilizacije psihičkog stanja i mentalnih poremećaja.
Mentalni poremećaji, poput depresije i anksioznosti vrlo su zastupljeni, s tendencijom da postanu vodeći zdravstveni problem.
Stoga je briga o mentalnom zdravlju od iznimne važnosti za pojedinca, ali i društvo u cijelosti. Naš multidisciplinarni tim liječnika, psihijatara i psihologa kroz psihodijagnostiku, kontrolne preglede, individualnu psihoterapiju, grupnu psihoterapiju te savjetodavni rad pruža sveobuhvatnu brigu za svakog pojedinca.

Specijalna bolnica Primamed

Naručite uslugu odmah

Pronađite liječnika za sebe

Individualnim pristupom kolegij vrhunskih stručnjaka, ponajboljih u ovom djelu Europe, ali i u suradnji s vrhunskim specijalistima iz najboljih svjetskih bolnica, određuje postupke dijagnosticiranja, svakodnnevnog praćenja zdravstvenog stanja, te protokole liječenja.

PrimaMed PREMIUM

Naša misija je postaviti novu paradigmu zdravstvene njegeformiranjem, razvojem i održavanjembolnice temeljene na vrijednostimate usmjerenu na pružanje cjelovite zdravstvene zaštite s naglaskom napreventivnim i edukacijskim aktivnostima.

Dogovorite brzi pregled

Javit ćemo Vam se u roku od 24 sata. Hitni slučaj? Nazovite 01 4242 430

  Primamed Stručni Tim

  Pogledaj cijeli tim
  Filter By
  Specijalista internist - uža specijalnost iz pulmologije
  Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Skopju 2001. godine. Od 2002. godine radi kao doktor medicine na Klinici za plućne bolesti Jordanovac gdje je postao specijalist interne medicine, subspecijalist pulmolog. Doktorsku je disertaciju Učinkovitost i sigurnost dugotrajne primjene sildenafila u liječenju bolesnika s plućnom hipertenzijom obranio na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2017. godine. Predavač je na Medicinskom fakultetu i Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.
  Ravnatelj Specijalne bolnice Primamed, specijalista interne medicine - uža specijalnost iz pulmologije
  Specijalista interne medicine - uža specijalnost iz pulmologije
  specijalist internist - uža specijalnost iz pulmologije
  Specijalista interne medicine - uža specijalnost iz pulmologije