01 4242 430info@primamed.hr
Specijalna Bolnica Primamed

Usluge Primamed Otorinolaringologije

Pronađite liječnika za sebe

Individualnim pristupom kolegij vrhunskih stručnjaka, ponajboljih u ovom djelu Europe, ali i u suradnji s vrhunskim specijalistima iz najboljih svjetskih bolnica, određuje postupke dijagnosticiranja, svakodnnevnog praćenja zdravstvenog stanja, te protokole liječenja.

PrimaMed PREMIUM

Naša misija je postaviti novu paradigmu zdravstvene njegeformiranjem, razvojem i održavanjembolnice temeljene na vrijednostimate usmjerenu na pružanje cjelovite zdravstvene zaštite s naglaskom napreventivnim i edukacijskim aktivnostima.

Dogovorite brzi pregled

Javit ćemo Vam se u roku od 24 sata. Hitni slučaj? Nazovite 01 4242 430

  Primamed Stručni Tim

  Pogledaj cijeli tim
  Filter By
  All
  Specijalista interne medicine - uža specijalnost iz pulmologije i internističke onkologije
  Specijalista interne medicine - uža specijalnost iz pulmologije
  Znanstveni savjetnik, izvanredni profesor otorinolaringologije I kirurgije glave i vrata na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i poslijediplomski studij iz otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
  Specijalista otorinolaringologije - uža specijalnost iz fonijatrije
  Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Nakon fakulteta radio kao liječnik u primarnoj zdravstvenoj zaštiti I u Stanici za hitnu medicinsku pomoć u Zagrebu. Specijalizaciju iz otorinolaringologije završio 1996. godine na KBC-u Sestre Milosrdnice, a 2004 godine postaje subspecijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata.
  Specijalista otorinolaringologije - subspecijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata
  Specijalista interne medicne - uža specijalnost iz pulmologije
  Specijalista urologije - uža specijalnost iz urolitijaze, urološke onkologije
  Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Skopju 2001. godine. Od 2002. godine radi kao doktor medicine na Klinici za plućne bolesti Jordanovac gdje je postao specijalist interne medicine, subspecijalist pulmolog. Doktorsku je disertaciju Učinkovitost i sigurnost dugotrajne primjene sildenafila u liječenju bolesnika s plućnom hipertenzijom obranio na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2017. godine. Predavač je na Medicinskom fakultetu i Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.
  Ravnatelj Specijalne bolnice Primamed, specijalista interne medicine - uža specijalnost iz pulmologije
  Specijalista ortopedije i traumatologije
  Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1975. godine. Nakon staža radio kao liječnik asistent na Zavodu za patologiju i patološku anatomiju. 1978. godine počinje specijalizaciju iz oftalmologije na Očnoj klinici Medicinskog fakulteta u Zagrebu, gdje je 1980. godine izabran za astistenta na Katedri za oftalmologiju.
  Specijalista oftalmologije