01 4242 430info@primamed.hr

U središtu našeg djelovanja je čovjek.

Individualnim pristupom kolegij vrhunskih stručnjaka, ponajboljih u ovom djelu Europe, ali i u suradnji s vrhunskim specijalistima iz najboljih svjetskih bolnica, određuje postupke dijagnosticiranja, svakodnnevnog praćenja zdravstvenog stanja, te protokole liječenja.

Cilj nam je biti najbolji u ovom dijelu Europe, brinuti se o zdravlju naših ljudi i u naše bolničke protokole uvesti najbolju svjetsku praksu.

Korporativni paketi za zaposlenike kompanija

Specijalna bolnica Primamed potvrđuje svoje snažne poslovne ambicije kroz suradnju s drugim kompanijama, u vidu pružanja pogodnosti i uvjeta koje su od benefita za zaposlenike kompanija, s naglaskom na individualni pristup svakom pacijentu.Naše usluge koristi velik broj managera i djelatnika vodećih kompanija iz Hrvatske i regije, koji su prepoznali našu konkurentnost ne samo kvalitetom, već i profesionalnošću.

Djelatnici najvećih hrvatskih korporacija uvjerili su se u kvalitetu naših usluga, jednaku onoj koju bi dobili u najboljim europskim bolnicama. U skladu s tim, osmislili smo korporativne pakete kojima je svrha na jednom mjestu ponuditi visoko kvalitetne usluge prema individualnim potrebama svakog pacijenta.

Ugovorite PREMIUM Paket

Primamed Specijalna Bolnica

Primamed POWER paket

PRIMAMED PREMIUM

  • VRHUNSKI LIJEČNICI NA USLUZI 0-24 SATA
  • REZERVIRANO MJESTO U BOLNICI
  • PREMIUM USLUGA
  • PARKIRANJE OD STRANE OSOBLJA
  • BEZ REDA ČEKANJA

Pokreni PREMIUM

Primamed Team