01 4242 430info@primamed.hr

O nama

Specijalna bolnica Primamed

Dobrodošli u Primamed, specijalnu bolnicu u kojoj je svaka osoba bitna, bolnicu u kojoj je zdravlje svakog pacijenta na prvom mjestu.

Primamed je zdravstvena ustanova s individualiziranim pristupom svakom pacijentu, vrhunac je današnjih dosega u medicinskoj tehnologiji, dijagnostici i znanju naših stručnjaka.
Osnovani smo kao odgovor na medicinske izazove 21. stoljeća, a naša je misija razvoj najbolje medicinske ustanove u srednjoj i jugoistočnoj Europi.
Okupili smo tim stručnjaka iz svih grana moderne medicine, a Specijalnu bolnicu Primamed opremili dijagnostičkim uređajima i opremom najnovije generacije. Naš je cilj pomoći svakom pacijentu, izliječiti i pobijediti bolest.

Specijalna Bolnica Primamed

Danas je zdravlje najveća vrijednost koju imamo, a izazovi modernog života stavili su holistički pristup liječenju pacijenta u fokus moderne medicine. Upravo je zato i osnovana Specijalna bolnica Primamed,
u svrhu dijagnostike, liječenja i individualiziranog praćenja zdravstvenog stanja svakog našeg pacijenta.

Individualiziranim pristupom, kolegij ponajboljih stručnjaka u ovom dijelu Europe, ali i u suradnji s vrhunskim specijalistima iz referentnih svjetskih bolnica,
određuje postupke dijagnosticiranja, svakodnevnog praćenja zdravstvenog stanja te protokole liječenja pacijenata.

Cilj nam je postaviti najviše standarde zdravstvene zaštite u regiji.
Uz naš vrhunski tim i najnoviju medicinsku opremu, jamčimo kvalitetno i učinkovito liječenje, medicinsku skrb i praćenje zdravstvenog stanja naših pacijenata.

Naše politike zaštite okoliša, kvalitete, sigurnosti na radu i informacijske sigurnosti možete pronaći ispod

PrimaMed Usluge